Wat doet Richard nog meer?

 

 

Richard treedt regelmatig op als adviseur en coach voor televisie, theater en themaparken wanneer er magie is vereist. Ook is hij regelmatig als acteur te zien in menige tv-commercials, soaps, series en dramatische reconstructies.

 

In de afgelopen 30 jaar heeft Richard een imposant netwerk van professionals opgebouwd. Dat deed hem besluiten om World Wide Aces op te richten: een gilde om klant en vakmensen op elk denkbaar gebied bij elkaar te brengen. Heeft u specialisten op het gebied van special effects, televisie en theater, logo en product design, of zelfs hologram ontwikkeling nodig? Vanaf nu is World Wide Aces hét overkoepelende orgaan dat al deze zaken voor u gaat realiseren!

 

Richard is de eigenaar van het modelabel STKR. Een hoge kwaliteit handgemaakt kleding label, geproduceerd in Europa met alleen de beste stoffen en materialen. Onder leiding van Richard zelf kunnen klanten hun eigen kleding ontwerpen.

Meer informatie is te vinden op www.STKR.xyz

 

Waarom zijn hier geen foto's/video's van klanten te zien?

 

Privacy en integriteit zijn van het allergrootste belang voor Richard evenals zijn klanten. Dus u zult geen foto's of video's op deze website of op een van zijn social media-accounts vinden tot er uitdrukkelijke toestemming is gegeven. Hetzelfde geldt voor iets dat Richard zou kunnen zien of horen tijdens zijn optreden. Richard zal nooit iets delen aan derden om de privacy van zijn klanten te garanderen. En wie kan het best een geheim bewaren? Dat klopt: een goochelaar!

FIA GT1 World Championships (Europe)

Horse Racing World Cup (UK)

Dubai Golf World Championship

Department of Tourism Dubai

Shopping festival Dubai

AFC Ajax

Feyenoord

BMW

Jaguar

KLM

Emirates

Coca Cola

Brooklin Nights (Wentink Events)

British Petrol

Royal Dutch Shell

AkzoNobel

Holland Casino

Siemens Open (Tennis)

RTL4 (Dutch TV)

SBS6 (Dutch TV)

TROS (Dutch TV)

MBC (UAE TV)

A-list celebrities

clients

PREVIOUS

to name but a few...

who is

richard?

watch

video

what can

richard do?

which type

of events?

previous

clients

other

things

info &

bookings

back

HOME

2016 © RICHARD STOOKER & STKR ALL RIGHTS RESERVED. WEBDESIGN: WWW.THEMESAKE.COM

"De Nederlandse VIP Goochelaar Richard Stooker mag dan wellicht de jet set’s best bewaarde geheim zijn...

hij behoort zeker tot 's werelds magic topartiesten!

who

IS RICHARD STOOKER?

Met optredens in 18 landen over de hele wereld in de afgelopen 25 jaar heeft VIP Goochelaar en Mentalist Richard een internationale naam gemaakt voor zichzelf met niets dan lovende kritieken. Als je van de goochelkunst houdt dan is de kans groot dat je zijn naam of zijn foto regelmatig bent tegen gekomen in de society pagina's van menig glossy magazine.

 

Gevestigd in Nederland, maar regelmatig aanwezig in Dubai, Duitsland, Amerika, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en België is Richard's klantenlijst uitgestrekt van A-list artiesten, Fortune 500 bedrijven en zelfs royalty.

 

Met zijn opkomende internationale tourschema en zijn magische tv-show uitgezonden in meer dan 80 landen is het onwaarschijnlijk dat Richard Stooker het geheim blijft van de jetset!

 

 

why

RICHARD STOOKER?

VIP Goochelaar en mentalist Richard heeft de reputatie van 'The gentleman of magic' verkregen omdat hij integer te werk gaat. Hij zoekt niet de publiciteit op en vindt het niet nodig om zijn naam overal aan te kondigen waar hij optreedt. In plaats daarvan werkt hij vooral via mond op mondreclame, via de private en vaak high profile karakter van zijn clientèle.

 

De optredens van Richard zijn gebaseerd op de eeuwenoude goochel- en theaterkunst. Daarnaast heeft hij een volstrekt unieke manier van interactie met het publiek, dat in de loop der jaren uitgegroeid is tot zijn handelsmerk. Richard begrijpt hoezeer zijn klanten waarde hechten aan exclusief entertainment van wereldklasse en discretie. Elke show is op maat gemaakt volgens de specifieke wensen van de klant, wat zorgt voor het succes en de gedenkwaardigheid van elk evenement.

 

Of het nu om een intieme bruiloft, een goed doel, een bedrijfsfeest of een product lancering gaat, een optreden van Richard zal het evenement altijd bijzonder maken.

Richard Stooker - Goochelaar

CAN RICHARD DO FOR YOU?

Psychological

Illusionism

Sleight of hand

& Misdirection

Mindblowing

Magic

what

...

Richard kan meer dan 350 verschillende (klassieke) magische effecten vertonen en past elk optreden aan om de sfeer en het karakter van een bepaald publiek of gebeurtenis perfect aan te laten sluiten.

Hieronder vindt u een aantal van de verschillende categorieën waar zijn effecten onder vallen.

Tegenwoordig zijn psychologische illusies een zeldzame en spannende vorm van bedrog, die hun oorsprong vinden in de jaren 70 met Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Deze vorm van psychologie / hypnose maakt het mogelijk om een aantal zeer sterke en magische effecten te vertonen die zullen aanvoelen en worden beleefd dat hij daadwerkelijk gedachten kan lezen.

Laat Richard u tonen waarom u nooit kaartspelletjes moet spelen voor geld. Door het oefenen van meer dan 4 uur per dag beschikt Richard over de mogelijkheid veilig te laten zien welke vaardigheden en behendigheden een professionele kaartoplichter gebruikt om te winnen. U zult getuige zijn van een verscheidenheid van prestaties die de ogen van zelfs de meest oplettende deelnemer voor de gek houden. Alleen voor entertainment doeleinden natuurlijk!

Richard brengt u klassieke magie met een moderne twist. Ongelooflijke effecten die dezelfde gevoelens van verwondering en verbazing zullen oproepen als toen wij een klein kind waren.  Richard voert trucs uit met kaarten, geld, ringen, elastiekjes en een verscheidenheid van alledaagse objecten. Deze vorm van entertainment wordt langzaam gepresenteerd en kan echt worden 'onderzocht', omdat er letterlijk niets te verbergen valt!

TYPE OF EVENTS?

which

De goochelkunst is uiterst flexibel en kan worden ingezet op elk type evenement! In de afgelopen 30 jaar heeft Richard op elk denkbaar type evenement wel opgetreden. Privé feesten zoals Bar Mitzvahs, bruiloften Diwali en Eid al-Fitr, evenementen, congressen, tentoonstellingen of seminars:

Richard zal van elk evenement een feest maken, dat niet vergeten zal worden!

Richard Stooker - Goochelaar - Street

RICHARD WOULD LIKE YOU TO KNOW

things

TELEFOON

+31614674092

INFORMATIE & BOEKINGEN

EMAIL

info@richard-stooker.com

Richard Stooker Internationaal VIP Goochelaar